Стало відомо, чому Дональд Трамп знявся у фільмі "Один вдома"

Трамп, Один вдома

Кінокомпанія Disney планує зняти рімейк культового фільму «Один вдома». Режисер стрічки Кріс Коламбус прокоментував майбутні зйомки і зізнався, як у другій частини фільму епізодичну роль отримав Дональд Трамп.

Новорічна комедія «Один вдома» не втрачає популярності з 1990 року. Щороку стрічку охоче переглядають мільйони кіноманів у всьому світі. Тому компанія Disney вирішила відзняти римейк, сценарій якого вже розробляють в Голлівуді. Але режисер першого фільму Кріс Коламбус заявив в коментарі Insider, що це рішення є провальним. 

За його словами, автори проекту не поверталися до нього з пропозицією знову сісти в режисерське крісло. Однак це не змінило б його думки щодо майбутнього рімейка.

"Це марна трата часу. У чому сенс? Я твердо переконаний, що не можна робити римейки фільмів, які були такими довговічними, як «Один вдома». У вас не вийде знову зловити блискавку в пляшку. Цього просто не трапиться. Так навіщо його знімати?" - заявив Кріс Коламбус.

Прокоментував Кріс Коламбус і появу Дональда Трампа у 2-й частині «Один вдома». Режисер заявив, що це був його ультиматум, оскільки зйомки проводилися в нью-йоркському готелі «Плаза», що належав бізнесменові.

"Він змусив нас зняти його в стрічці", - заявив Кріс Коламбус.

Режисер додав, що за зйомку продюсери заплатили Дональду Трампу чималу суму. Однак він погодився підписати контракт тільки при цій особливій умові. Вже при монтажі фільму «Один вдома» вирішили залишити цього другорядного персонажа, вважаючи, що його поява в кадрі може викликати резонанс в пресі, що сподобається публіці.

Це не вперше Дональд Трамп знявся у фільмі. Президент США також знімався в епізодичних ролях в стрічках «Секс і місто», «Едді», «Принц з Беверлі-Хіллз», «Шалопути», «Зразковий самець», «Любов з повідомленням» і інших.