Іванка Трамп зневажала бідних і перекладала вину на інших, - подруга доньки президента

Іванка Трамп

Шкільна подруга доньки Дональда Трампа Іванки розповіла, що в юності дівчина була дуже зарозумілою і часто поводилася по-хамськи, а також не поважала тих, чий соціальний статус був нижче, ніж у її сім'ї.

Так, Лісандра Остром, з якою Іванка разом вчилася у престижній манхеттенській школі, заявила, що дочка Трампа завжди була одержима грошима і навіть не завжди намагалася приховувати це. Одкровення Остром надрукувало видання Vanity Fair.

Юна Іванка Трамп
Юна Іванка Трамп. 1996 рік, Trump tower.


"Це на публіці Іванка здається чарівною, але насправді вона розбещена і схильна до снобізму. У школі вона завжди намагалася перекласти провину на інших, щоб позбавити себе від неприємностей. Одного разу Іванка намовила дівчаток задерти светри і показати груди вуличному продавцеві хот-догів із вікна школи. А коли їх застала за цим директорка, "викрутилася", хоча і була підбурювачкою, а всіх інших покарали", – поділилася Лісандра.

Іванка, як і її батько, готова "штовхнути під автобус" кого завгодно.

Також, за її словами, колись у школі з Іванкою стався курйозний випадок: дівчинка голосно пустила гази. Коли це почули однокласники, вона звинуватила в цьому однокласницю. На думку Лісандри, Іванка, як і її батько, готова "штовхнути під автобус" кого завгодно, щоб вигородити себе.

"Одного разу Іванка попросила порекомендувати їй якусь книгу. Я запропонувала їй "Падіння Імперії", де розповідається про людей робітничого класу в штаті Мен. Іванка обурилася і заявила: "І навіщо ти радиш мені читати книгу про чортових бідняків?" – додала Остром.

"Напевно, я повинна була розповісти про все це раніше, а не зараз. Зізнаюся: боялася, що мене виженуть з усіх цих привілейованих кіл манхеттенської молоді, самі розумієте. Але немає сил спостерігати за тим, як дівчисько, яке вискубувало вросле волосся на твоєму лобку, перетворюється в світоч демократії", – підсумувала Лісандра.

Раніше повідомлялося про те, що Іванка Трамп не любить нижню білизну.