Хлої Кардашян: Те, що інші люди думають про вас, не ваша справа

Хлої Кардашян

 Останнє фото американської зірки реаліті-шоу Хлої Кардашян привернуло увагу навіть її колишнього бойфренда Трістана Томпсона, який поставив під ним лайк.

На знімку вона виглядала неймовірно підтягнутою, продемонструвавши свою струнку фігуру в Instagram. Опублікуваний яскравий пост у понеділок спричинив сенсацію в Інтернеті.

38-річна зірка реаліті-шоу одягла ледь помітне металеве сріблясте бікіні з глибоким трикутним верхом і нижньою частиною з високою талією.

Але ця публікація з’явилася на тлі припущень шанувальників про те, що Хлої та її знамениті сестри Кардашян використовують речовину для схуднення Semaglutide, яка також відома під торговими марками Ozempic, Wegovy та Rybelsus.

Ozempic, який використовується для лікування діабету, зараз є гарячою темою, оскільки він відомий як «найгірше збережена таємниця Голлівуду», і багато зірок, як кажуть, використовували його для швидкого схуднення.

Поділившись двома знімками зі своїми 294 мільйонами підписників в Instagram, Хлоя виглядала сенсаційно, притулившись до стіни та прийнявши позу.


Вона зібрала в руках свої висвітлені коси, одягнувши сонцезахисні окуляри і відводячи погляд від камери, щоб показати свій точений бічний профіль.

Хлоя поділилась думками у своїх Stories невдовзі після публікації фотографій.

«Життя буває іншим, коли ти перестаєш намагатися довести, що ти цього не говорив, ти не робив цього, тобі це не подобається... ти не можеш виправити кожну брехню та кожну чутку, а також ти не можеш захищатися щоразу, коли щось про вас говорять.. просто будьте чудовими», — прочитала перша цитата.

Хлої Кардашян і її колишній бойфренд Трістан Томпсон


Потім вона зазначила, що «те, що інші люди думають про вас, не ваша справа».