Як виглядає 73-річна Алла Пугачова зблизька. ФОТО


 Російська співачка Алла Пугачова потішила шанувальників своїм рідкісним фото.

На сторінці в Instagram зірка розмістила селфі, на якому позує з гарною зачіскою та макіяжем. Під цим знімком Алла Борисівна привітала своїх прихильників з першою неділею весни.

[ads id="ads1"]

Алла Пугачова


Зрозуміло, що підписники на сторінку не пошкодували їй багато компліментів і висловили повагу артистці та її чоловіку Максиму Галкіну, який підтримав Україну та виступив проти кривавого режиму кремлівського диктатора путіна: 

"Дякую, Алло Борисівно, що залишились людиною!", "а в очах такий сум", "Дякую вам за все, пишаємось, що ви обрали Ізраїль. Здоров'я всій вашій родині", "красуня, талановита співачка, порядна і смілива людина".

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення росії до України чоловік Алли Пугачової, гуморист Максим Галкін виступив проти кривавої політики путіна та публічно підтримав нашу країну. Після цього Галкіна оголосили "іноагентом" у росії. Артиста почали "скасовувати" всюди, де можна. Врешті, разом з дружиною та дітьми Галкін виїхав до Ізраїлю. Усе своє майно в росії подружжя вирішило продати.

Читайте також: 

58-річна Моніка Белуччі знайшла нове кохання 

Сідні Свіні – фотосесія на вулицях у центрі Рима 

Кімберлі Гарнер завітала на пляж у Маямі