Донька Ольги Сумської продовжує жити у Москві і ні пари з вуст про війну

Донька Сумської і її чоловік-москаль

 Старша донька знаменитої української актриси Ольги Сумської, яка пішла стопами матері та батька, Антоніна Паперна ось уже більше року ігнорує повномасштабну війну в рідній Україні та залишається жити в країні-терористці Росії. 

Мама доньку захищає. Мовляв, тій просто страшно проявляти свою антивоєнну та антипутінську позицію, перебуваючи у РФ. 

Однак, можна зробити висновок, що страх 32-річної актриси не такий вже й великий, адже вона регулярно відвідує світські заходи в Москві, хизуючись у соцмережах знімками із зірковим чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем, пише сайт "Оглядач".


 [ads id="ads1"]

Днями, наприклад, Паперна в компанії чоловіка-актора та п'ятирічної доньки Єви відвідала прем'єру мультфільму в столиці Росії, де пройшлася червоною доріжкою, охоче позуючи папараці. Відповідне фото у себе в Instagram розмістив Володимир Яглич.

Антоніна – донька Сумської від першого шлюбу з українським актором, народним артистом України Євгеном Паперним. Народилася дівчина 1 червня 1990 року, а батьки розлучилися практично відразу після її появи на світ.

Незважаючи на те, що Тоня з акторської династії, ставати акторкою вона не планувала. Ще в юні роки через ефектну зовнішність потрапила в модельний бізнес, проте професія моделі її теж не приваблювала. Після школи Паперна закінчила Київський національний університет культури та мистецтв, здобувши спеціальність мистецтвознавця. А далі гени взяли своє і вона все ж таки зважилася спробувати себе в кіно і на сцені театру.

Тут і відбувся "поворот не туди". Паперна, сподіваючись стати популярною актрисою, вирушила підкорювати Москву. До Театрального інституту імені Щукіна вступила лише з другого разу.

Великого успіху, як можна побачити, дочка легенди українського кіно в Росії досягти не зуміла. Здебільшого їй діставалися епізодичні ролі. Першою більш помітною роботою стала роль у мелодрамі "Пізні квіти", де Паперна зіграла підступну розлучницю.

Чому Антоніна обрала залишатися у Росії та мовчати про геноцид власного народу – справжня загадка. Інтернет-користувачі та деякі колеги припускають, що це пов'язано з чоловіком-росіянином, який не бажає їхати з країни.



Раніше Сумська припустила, що її зятя-росіянина Володимира Яглича можуть мобілізувати на війну проти України. Із дочкою зірка "Роксолани" намагається на цю "страшну" тему не говорити.