У настрої раннього літа: Медісон Бір на фестивалі Coachella

Медісон Бір на фестивалі Coachella

 Американська співачка Медісон Бір безперечно перебувала в настрої раннього літа в п'ятницю, коли вона прибула на перший день щорічного музичного фестивалю Coachella в Каліфорнії.

24-річна співачка продемонструвала свою фігуру в ледь помітному в'язаному бюстгальтері із зав'язками, ремінцями, що перехрещуються, і коміром-халтер.

У поєднанні з чорними шортами, що облягають, вона вирішила додати до образу ковбойські чоботи.

Прямуючи на ексклюзивну вечірку Oasis Celsius Vibe House, на якій також було багато інших знаменитостей, вона доповнила образ парою крутих чорних сонцезахисних окулярів.

Медісон Бір на фестивалі Coachella

[ads id="ads1"]

Coachella стартувала у п'ятницю з таких виконавців, як Bad Bunny та Gorrilaz, які очолили перший день.

До неділі на сцену вийдуть інші музиканти, такі як Френк Оушен, Чарлі XCX, Blackpink та Келвін Харріс.

Медісон Бір на фестивалі Coachella


Також на фестивалі музичних вихідних було помічено такі зірки, як Кортні Кардаш'ян, Шон Мендес, Каміла Кабелло та Джой Корріган.

Поява Медісон Бір на Coachella відбулася в той час, коли вона готується випустити свої мемуари «Половина всього», які з'являться у книгарнях США 25 квітня.

Дражнячи релізом, співачка написала в Instagram: «Мої мемуари The Half of It стануть вашими 25 квітня. Представляти цю книгу здається справді сюрреалістичним, і я така рада поділитися з вами своєю історією так, як ніколи раніше».