Рецепт борщу із пампушками

Український борщ – одна з найпопулярніших страв української кухні. Його унікальні смакові якості зробили його відомим у всьому світі. Борщ має багато видів і способів приготування, адже він має все, що необхідне людському організму. У різних регіонах України його готують по-різному. Друзі, пропонуємо Вам галицький рецепт українського борщу.

Інгредієнти:
інгредієнти для борщу

1.м'ясо (свинина; реберця) – 500 г
2.квасоля (різна) – 0,5 склянки
3.гриби (сушені; білі) – 20 г
4.молоко – 1 склянка
5.лавровий лист – 1 шт.
6а.цибуля – 1 шт.
7а.морква – 1 шт.


8.буряк (столовий) – 300 г
9.картопля (синєглазка) – 250 г
10.капуста – 150 г
11а.цибуля – 1 шт.
11а.морква – 1 шт.
12.петрушка – 1 шт.
13.смалець (з шкварками) – 3 ст. ложки
14.часник – 2 зубчики
15.томат (домашнього приготування) – 2 ст. ложки
16.оцет (9%) – 0,5 ст. ложка
17.масло (вершкове) – 1 ст. ложка
18.цукор – 1 ч. ложка
19.сметана (свіжа) – 1 ст. ложка на порцію

20.перець (духмяний) – 3 горошини
21.зелень – 0,5 пучка
22.спеції і приправи (для борщу) – до смаку
23.перець – до смаку
24.сіль – до смаку

інгредієнти для пампушок

1.борошно (вищого ґатунку) – 1 склянка
2.молоко – 0,5 склянки
3.масло (вершкове) – 1 ст. ложка
4.дріжджі (сухі) – 1 пакетик (8 г)
5.цукор – 1 чайна ложка
6.яйце – 1 шт.
7.часник – 5 зубчиків
8.сіль - щіпка.

Читайте також: