Продукти:
Сир - 0,5 кг;
Яйця - 5 шт;
Маргарин або масло вершкове - 1 пачка (250 г);
Цукор 100 г + 100 г;
Сода, 1 чайна ложка, гашена оцтом;
Борошно - 3-4 склянки.
Борошно перетерти з маслом, додати 100 г цукру, соду з оцтом. Вимішати. Виходить кріхтоподібне тісто.
Деко вистилаємо папером для випічки. На папір висипаємо половину усього тіста (крихти).
Кладемо начинку:
У сир додаємо 100 г цукру, вбиваємо 5 яєць і перемішуємо. Для смаку можна додати ванілін, родзинки, горіхи. Зверху посипаємо тістом, що залишилось, теж крихтами.
Ставимо в духовку, прогріту до 150 градусів, на 35-40 хвилин. Випікаємо до готовності - верх повинен підрум'янитися.
Виймаємо з духовки, даємо охолонути, розрізаємо на шматочки. Краще всього подавати сирну запіканку з киселем, фрукти відтіняють смак сиру. Але чай і кава теж підійдуть.
Сир - 0,5 кг;
Яйця - 5 шт;
Маргарин або масло вершкове - 1 пачка (250 г);
Цукор 100 г + 100 г;
Сода, 1 чайна ложка, гашена оцтом;
Борошно - 3-4 склянки.
Борошно перетерти з маслом, додати 100 г цукру, соду з оцтом. Вимішати. Виходить кріхтоподібне тісто.
Деко вистилаємо папером для випічки. На папір висипаємо половину усього тіста (крихти).
Кладемо начинку:
У сир додаємо 100 г цукру, вбиваємо 5 яєць і перемішуємо. Для смаку можна додати ванілін, родзинки, горіхи. Зверху посипаємо тістом, що залишилось, теж крихтами.
Ставимо в духовку, прогріту до 150 градусів, на 35-40 хвилин. Випікаємо до готовності - верх повинен підрум'янитися.
Виймаємо з духовки, даємо охолонути, розрізаємо на шматочки. Краще всього подавати сирну запіканку з киселем, фрукти відтіняють смак сиру. Але чай і кава теж підійдуть.