58-річна Моніка Беллуччі знайшла нове кохання

Італійська акторка Моніка Беллуччі та кінопродюсер Тім Бертон пристрасно поцілувалися під час романтичної прогулянки в День Святого Валентина.

Моніка Белуччі
64-річний Тім обійняв 58-річну Моніку, коли вони доповнювали один одного, одягнені в чорні пальта, що гармоніюють.

Моніка додала кілька додаткових дюймів своїй фігурі за допомогою пари чорних туфель на високих підборах і мала чорну сумочку в тон.

Моніка Белуччі


Вони вперше зустрілися 16 років тому, але кажуть, що почали зустрічатися після того, як побачили один одного на кінофестивалі Люм’єр у Ліоні в жовтні.

58-річна Моніка, яка була почесним гостем фестивалю, вручила 64-річному Тіму нагороду Люм’єр за життєві досягнення на сцені.

Коли йому вручали приз, Тім сказав: «За все своє життя разом я ніколи не відчував стільки любові, як сьогодні ввечері». "Ласкаво просимо на найкращі похорони, які я коли-небудь мав!"

Моніка Белуччі


Paris Match пише, що Моніка та Тім «ненадовго зустрілися на сходах Палацу фестивалів у Каннах у 2006 році, але лише через шістнадцять років, за лаштунками іншого фестивалю, вони зблизилися».

Моніка була незаміжньою після того, як у 2019 році розлучилася з художником Ніколя Лефевром. Раніше вона була одружена з Венсаном Касселем у 1997-2013 роках.

Колишня модель познайомилася з Касселем у 1996 році на зйомках фільму Жиля Мімуні «Квартира». У них є дві доньки, Дева, яка народилася в 2004 році, і Леоні, яка з'явилася на світ у 2010 році.

Вони були разом три роки, перш ніж одружитися на тихій церемонії в Монако, на Французькій Рив'єрі.

Моніка говорила про кохання в інтерв’ю Paris Match ще в 2011 році, коли вона ще була одружена з Касселем, зізнавшись, що для неї «немає раціональності», коли мова йде про стосунки.

Вона сказала: «Я керуюся моментом і інстинктом. Ніякої раціональності, лише емоції. Ти любиш або ні».