Анна Делло Руссо виходить з шоу Azzedine Alaia на Паризькому тижні моди

 

Анна Делло Руссо після показу Azzedine Alaia на Паризькому тижні моди
Анна Делло Руссо – залишає показ Azzedine Alaia на Паризькому тижні моди

Анна Делло Руссо народилася в Барі на півдні Італії. Її батько, психіатр, і мати, натураліст, підтримували її модну кар'єру.

Делло Руссо цікавилася модою з дитинства і пам’ятає, як попросила у свого батька «один комплект Fendi», коли їй було 12 років. Набір, який включав сумочку, шарф, парасольку, тримач серветок, гаманець і брелок, викликав її одержимість колекціонуванням моди.



Відтоді Делло Руссо є завзятим колекціонером моди та коштовностей. Вона володіє двома сусідніми квартирами; один її дім, а інший її шафа. Станом на 2010 рік у Dello Russo було понад 4000 пар взуття. 

У 1996 році Делло Руссо була одружена трохи більше місяця, перш ніж розлучитися. Вона стверджує, що вони з чоловіком розлучилися через неї, бо не знайшлося місця в її шафах для його речей.

Forbes назвав Анну делло Руссо «силою, з якою потрібно рахуватися», а також «однією з найбільш фотографованих жінок у моді». Анна Делло Руссо є загальновизнаною іконою в індустрії моди. А німецький фотограф Гельмут Ньютон назвав її «маніяком моди».