Секрети краси від французьких жінок

Стиль француженки
Ніхто не заперечить, що окрім вишуканої кухні і почуття стилю, Франція відкрила світові секрети жіночої краси.

Автори сайту Huffington Post зібрали вісім уроків від французьких жінок. Для того, щоб завжди мати вигляд доглянутої, чарівної і впевненої у собі особи, варто скористатися описаними далі прийомами.
Отож почнемо.
1. Умивання. Водопровідна вода в багатьох містах може сушити і подразнювати шкіру обличчя, тому француженки для вмивання використовують міцелярну воду. Цей м'який очищуючий засіб тонізує шкіру і не вимагає змивання водою. Просто нанесіть засіб на ватний диск і проведіть по обличчю та шиї.

2. Догляд за шкірою. Француженки доглядають за шкірою просто: все, що необхідно для правильного догляду, це очищувальні і зволожувальні засоби. Якщо у вас є достатньо грошей, варто купити сироватку.

3. Сушка волосся. Не варто псувати волосся феном. Вимийте його, нанесіть хороший кондиціонер або олію і засинайте з вологим волоссям. Тоді у вас будуть розкішні пасма волосся.

4. Турбота про волосся. Француженки підстригають кінчики волосся кожні 6-8 тижнів.

5. Мінімум макіяжу. Коли ви робите макіяж, зупиніться на одному-двох важливих акцентах. Якщо шкіра покрилася плямами, акуратно нанесіть тональний крем. Якщо лице занадто бліде, нанесіть рум'яна. Якщо хочете досягти більш виразного погляду, використовуйте тіні. Не перебільшуйте з кількістю косметики.

6. Червона помада.Француженки ніколи не забувають про червону помаду. Цей маленький аксесуар моментально додає жінці яскравості та родзинки, навіть якщо вона одягнена у футболку і джинси.

7. Парфум. Не варто розпорошувати парфуми на всі частини тіла. Щоб аромат був легким і невимушеним, наносьте їх на точки пульсу і трохи на волосся. Також можна побризкати внутрішню частину жакета.
8. Насолоджуйтесь процесом. Французькі жінки насолоджуються процесом самовдосконалення. Їх підхід до створення краси легкий і неквапливий. Балуйте себе якісною косметикою і хорошим вином.