Дональд Трамп дав пресконференцію, сидячи за дитячим столиком

 

Дональд Трамп, дитячий столик

Чинний президент США Дональд Трамп дав першу пресконференцію після того, як 8 листопада його опонент Джо Байден оголосив про перемогу на виборах. 

Однак у Мережі користувачів більше зацікавив маленький стіл, за яким сидів Трамп.

Дійсно, стіл нагадував дитячий предмет меблів і сидячий за ним Трамп, зріст якого досягає майже двох метрів, виглядав комічно.

У Мережі відразу ж почали постити меми з президентом США за маленьким столиком, порівнюючи його з істеричною дитиною в дитячій кімнаті.


Втім, міністіл, за яким сидів Трамп, неодноразово використовувався в Білому домі. Він призначений для підписання документів і за ним не раз сиділи попередники Трампа: Барак Обама, Джордж Буш, Білл Клінтон та інші американські президенти.

Нестандартний розмір столу обумовлений тим, що його зручно оточувати людям, які присутні при підписанні, наприклад, важливого документа. Це потрібно для того, щоб зробити фото в момент підписання. Існує багато знімків, на яких президенти США, зокрема сам Трамп, підписують папери за міні-столом в оточенні натовпу людей.

Невідомо, чому Трамп вирішив давати пресконференцію саме за цим столом, але через те, що він сидів один, вийшов комічний ефект.