Хто така Nata Lee

Nata Lee

В інтернеті складно знайти інформацію про Nata Lee. На її сторінках в соцмережах немає відомостей про дату і місце народження дівчини, тому скільки років їй - невідомо. На вигляд їй - не більше 25-ти. 

Раніше зазначалося, що моделька жила в Москві. Там, ймовірно, вона і займалася своєю професійною діяльністю - спочатку як героїня у фільмах для дорослих, а згодом - як модель.

Та все ж шила у мішку не втаїти. Справжнє імя Nata Lee - Наталя Красавіна. Дівчина знімається у популярного фотографа Олександра Мавріна, який створив власну студію MAVRIN models, що спеціалізується на еротичних зображеннях. 

Nata Lee

Ця студія знімає кандидаток для обкладинки журналу Максим. Крім того, вони з Наталею пара і часто викладають спільні знімки. 

Відео у виконанні Наталії можна дивитися онлайн на сайті 18+, але знайти в інтернеті такі записи вельми складно. На даний момент Красавіна не знімається в фільмах для дорослих, але і не приховує свого минулого. Багато моделей еротичного жанру починали кар'єру з подібних відео.

Nata Lee

Соціальні мережі рясніють відвертими знімками Красавіної. На особистих сторінках в інстаграмі або Вконтакте регулярно з'являються зображення в стилі ню. Модель з великим задоволенням демонструє своє тіло, яке ідеально. Крім того, в соціальних мережах викладає картинки з подорожей.

Nata Lee


Відомо, що модель Nata Lee покинула Росію і в даний час називає своїм домом столицю Франції Париж.

Nata Lee

Nata Lee