Емілі Ратажковскі готується до материнства

 

Емілі Ратажковскі

29-річна Емілі Ратажковскі насолоджується останніми безтурботними тижнями. Зірка зовсім скоро вперше стане матір'ю і зараз набирається сил перед пологами і материнськими буднями.

Вчора модель насолоджувалася прогулянкою на яхті, приймала сонячні ванни і дихала свіжим океанським повітрям. На час вагітності зірка перебралася з Нью-Йорка в Лос-Анджелес - очевидно, клімат зіграв в цьому ключову роль.

"Вагітна на кораблі", - підписала Емілі знімок, на якому вона зображена в чорному купальнику її власного бренду Inamorata.

Дитину Емілі чекає від свого чоловіка Себастьяна Бір-Маккларда, за якого вона вийшла заміж майже три роки тому. Пол малюка Емілі і Себастьян тримає в секреті. Але не тому, що вони хочуть робити з цього таємницю, а по зовсім іншій причині.

"Коли ми з чоловіком сказали друзям, що я вагітна, їх перше питання після привітань майже завжди звучав так:«Чи знаєте ви стать дитини?». Нам подобається відповідати, що ми не дізнаємося його гендер, поки нашій дитині не виповниться 18 років, і що тоді вона сама повідомить нам про це ", - відзначала модель.