На Тернопільщині перекинувся пасажирський автобус. Є загиблі


 Неподалік Теребовлі на Тернопільщині перекинувся автобус з 39 пасажирами. Внаслідок аварії загинули троє людей. Відомо, що автобус здійснював перевезення з Буковелю на Тернопіль, але в який саме бік він їхав, наразі невідомо. 

Рятувальники повідомляють, що у аварії травмувались ще троє людей, їх госпіталізували. 

ДТП сталась близько 22:00 у неділю, 19 лютого, орієнтовно за 18 км від Теребовлі. На трасі «Івано-Франківськ–Тернопіль» в селі Стара Брикуля Микулинецької громади на узбіччя перекинувся автобус Neoplan, що здійснював нерегулярні перевезення з Буковеля до Тернополя. Причини аварії наразі невідомі.

На момент ДТП в автобусі перебували 39 людей, зокрема, одна дитина. Внаслідок аварії три людини загинули та ще троє травмовані. Потерпілих доправили до Теребовлянської міської лікарні. Наразі про їхній стан інформації немає.

На місце викликали рятувальників. «Співробітники ДСНС врятували пасажирку, яку деблокували з-під автобуса. Також рятувальники вжили заходів, аби не допустити пожежі. Із залученням 3 одиниць допоміжної техніки, яку надало місцеве агропідприємство, автобус підняли з узбіччя на проїжджу частину», – йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС Тернопільщини.