Нічна атака "шахедами": На Київщині троє загиблих і багато поранених

 


Троє людей загинули та ще 7 дістали поранення у результаті нічної атаки росіян на Київську область, пошкоджені гуртожитки, під завалами шукають ще 4 людей.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація у Telegram, речник поліції Київської області Ірина Прянишникова у коментарі Українській правді", ДСНС у Telegram

Внаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об'єкт. Наразі відомо про 3 загиблих і 7 поранених.

Цю інформацію УП підтвердили в поліції області.

Пряма мова Прянишникової: "Близько 3 ночі була атака. Постраждав гуртожиток в одному з районів Київщини. Маємо інформацію про 3 загиблих і 7 поранених. Загалом 20 осіб було доставлено в лікарню".

Деталі: Вона не стала називати населений пункт, де сталася трагедія, зазначивши, що на місці працюють підрозділи ДСНС, поліція та екстрені служби.  

У КОВА додали, що в результаті атаки виникла пожежа, станом на 05:50 її локалізували.

Як повідомили у ДСНС, внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням у м. Ржищів Київської області.

Під час нічної повітряної атаки росіян на Україну сили протиповітряної оборони знищили всі 8 ворожих цілей навколо Києва. 

Вночі 22 березня у Києві та низці областей України оголошували повітряну тривогу. 

Через повітряну атаку ворога у Київській, ХмельницькійЖитомирській областях спрацювали сили ППО.