Дженніфер Лопес здивувала шанувальників сміливим розрізом сукні

Дженніфер Лопес

 Дженніфер Лопес — одна зі знаменитостей сучасності, відома своєю неймовірною музичною кар’єрою, приголомшливими акторськими здібностями та незаперечним відчуттям моди. Нещодавно вона знову потрапила в заголовки газет, і цього разу це було після її Revolve Launch Party в Лос-Анджелесі.

Зірка прийшла на вечірку в приголомшливій чорній атласній сукні з розрізом до стегон. Сукня була розроблена Майклом Костелло, який працював з Джей Ло в минулому та відомий своїми гламурними дизайнами. Сукню поєднали з чорними туфлями на ремінцях, діамантовими прикрасами та витонченою зачіскою.

Макіяж Джей Ло також був на місці, з класичними димчастими очима та нюдовими губами. Її шкіра сяяла, а волосся було ідеально укладене, завдяки чому вона виглядала справжньою королевою. Вона позувала для фотографій на червоній доріжці, демонструючи неймовірні вигини та бездоганну фігуру.

Дженніфер Лопес


Вечірка Revolve Launch Party мала величезний успіх, її відвідало багато знаменитостей, у тому числі Кайлі Дженнер і Софія Річі. Захід відбувся, щоб відсвяткувати запуск нової лінії одягу Джей Ло з Revolve, яка включає все: від приголомшливих суконь до повсякденного вуличного одягу.

Джей Ло завжди була іконою моди, відомою своїми сміливими виборами на червоній доріжці. Її чорна атласна сукня не стала винятком. Не дивно, чому вона десятиліттями змогла зберігати свій статус однієї з найвпливовіших осіб в індустрії розваг.