Кайлі Дженнер відновлює фігуру задля нового коханця

Кайлі Дженнер відновлює фігуру для нового коханця

 Кайлі Дженнер приголомшила новими зображеннями у стилі пін-ап, якими вона поділилася у Instagram у середу.

25-річна косметична магнат продемонструвала свою підтягнуту постать у сірому спортивному одязі, коли її бачили на баскетбольному майданчику.

Вона старанно працює, щоб повернутися у форму після народження другої дитини, сина Айре, у 2022 році.

Красуня, яка у вівторок носила чорне трико, прокидається рано, щоб піти до спортзали, а вдень вона часто вирушає у похід біля свого особняка в Хідден-Хіллз, штат Каліфорнія.

«Кайлі зараз більше, ніж будь-коли, сповнена рішучості привести себе в тонус до літа. Вона повністю займається фітнесом та здоров'ям. Вона хоче зберегти свою фігуру і залишатися в тонусі до літа», - сказав джерело E! Новина нещодавно.


[ads id="ads1"]

Це сталося саме в той момент, коли її, за чутками, новий «красень» Тімоті Шаламе, який у минулому зустрічався з Лурдесом Леоном і Лілі-Роуз Депп, був помічений на сцені в Лас-Вегасі з Зендаєм для презентації Dune 2.

Кайлі та Тімоті «тусуються щотижня», як було заявлено минулого тижня.

Магнатка гриму та 27-річний актор зблизилися за останні місяці, але інсайдер наполягає, що їхні стосунки наразі «несерйозні».

Джерело повідомило журналу PEOPLE: «Вона знайомиться з ним. Кайлі розважається. Після багатьох років відносин із Тревісом [Скоттом] вона просто хоче зустрічатися без будь-якого тиску».

Тімоті Шаламе, за чутками, був помічений на сцені в Лас-Вегасі із Зендаєю на презентації Dune 2 у Caesars Palace.

Читайте також: 

Кайлі Дженнер позує в чорному ліфчику на тлі чуток про розлучення з Тревісом Скоттом 

Кайлі Дженнер стала обличчям нової кампанії Dolce & Gabbana