Леонарда Ді Капріо помітили в компанії чарівної італійки

Леонардо Ді Капріо помітили в компанії чарівної італійки

 Американський актор Леонардо Ді Капріо завжди в хорошій компанії.

У вівторок у Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, актора серіалу «Ревенант» бачили за солодощами з моделлю Вітторією Черетті.

Вони, здавалося, були в хорошому настрої, коли охолоджувалися від літнього сонця, зупиняючись на морозиво та каву з льодом.

Леонардо Ді Капріо помітили в компанії чарівної італійки

Як завжди, 48-річний Ді Капріо намагався залишитися поза увагою в камуфляжній бейсболці, чорних сонцезахисних окулярах і синій масці.

Однак він відмовився від свого звичайного повністю чорного ансамблю, одягнувши білу футболку та коричневі шорти карго, які він поєднав із сірими та червоними кросівками.

Тим часом 25-річна італійська красуня одягла чорні спортивні шорти і облягаючу чорну футболку, яку вона прикрила білою круглою горловиною з довгими рукавами.

Черетті, яка носила розпущене волосся, додала собі яскравості за допомогою блакитного гаманця та блідо-зелених кросівок.

Виходячи з кафе, вони поринули в розмову, доїдаючи солодощі.



Зірка «Вовка з Уолл-стріт» максимально використав це літо , оскільки його фотографували, коли він робив усе: від відпочинку на розкішних яхтах із моделями в бікіні до відвідування вечірки з нагоди 80-річчя Міка Джаггера.